marți, 17 septembrie 2013

DYI - lumanare handmade


 Imi place tot ce tine de handmade. Este una din placerile mele sa mesteresc si sa imi bag nasul peste tot.

Daca vrei sa organizezi o seara romantica acasa si nu mai ai timp sa mergi sa iei niste lumanarele fancy pentru ca cele de data trecuta sunt uzate, atunci nu ai decat sa iei o bucatia de dantela si lumanarile respective.

Priveste cu atentie imaginile si treci la treaba!

Nimic nu poate fi mai simplu!

Pe curand!

marți, 10 septembrie 2013

Hat Couture


Palariile sunt un accesoriu foarte elegant. Reprezinta mereu acel ceva care nu poate trece neobservat. Ma frapeaza de fiecare data acel mister si aer de eleganta pe care il transmite o palarie foarte chic.

Voila!

♥♥♥sâmbătă, 7 septembrie 2013

Sosetele lungi-un accesoriu indraznet ;)


Ai observat probabil, inca din sezonul cald ca sosetele lungi, jambierele si ciorapii peste genunchi au devenit un adevarat trend.
Modalitatea cea mai simpla de a purta jambiere si ciorapi ¾ este asortarea acestora la o tinuta smart casual, in care sa alaturi elemente chic cu piese urban style, rezultatul fiind feminin si original in acelasi timp.
Probabil majoritatea femeilor isi imagineaza ca jambierele se poarta doar in tinute sport sau la cele care aduc putin cu uniformele scolare si in nici un caz in tinute serioase, de birou. Iata ca designerii au ales sa promoveze exact acest look si au facut-o atat de bine incat practic nu poti gasi nimic gresit sau nepotrivit la tinutele prezentate. 

sursa : www.divahair.ro