marți, 20 mai 2014

I ♥ NikeIn peisajul contemporan pantofii sport de dama sunt foarte populari pentru aspectul si confortul pe care il ofera. 

Adidasii Nike sunt unul din brandurile recunoscute pentru calitate si design. 

Si culorile modelelor care se poarta in acest an sunt in tendintele modei mergand de la portocaliu la fuchsia, roz bombon dar si culori aprinse, combinatii de culori cu detalii neon.marți, 13 mai 2014

Design de apartamenteAtunci cand dorim sa amenajam o locuinta primul pas este sa alegem stilul care ne ni se potriveste.Amenajata dupa ultimele tendinte in domeniu sau in stil minimalist, casa ideala depinde de fiecare dintre noi.

Asadar, cum sa luam cea mai buna decizie atunci cand vine vorba despre stilul pe care il vom alege in decorarea casei? 

In primul rand trebuie sa ne asiguram ca am studiat cu atentie toate stilurile ce pot fi abordate in decorarea casei si sa decidem care dintre acestea ne place cel mai mult si este cel mai apropiat stilului nostru de viata.


duminică, 4 mai 2014

Audrey Hepburn Day


Motorul de căutare Google şi-a modificat, duminică, logoul pentru a o sărbători pe Audrey Hepburn, la împlinirea a 85 de ani de la naşterea celebrei actriţe

Actriţa de origine belgiană Audrey Hepburn, născută pe 4 mai 1929, a fost considerată o legendă a cinematografiei mondiale şi un model al eleganţei. Ea a murit din cauza unui cancer, în Elveţia, pe 20 ianuarie 1993, la vârsta de 63 de ani.

După imensul succes înregistrat de filmul "Vacanţă la Roma", Audrey Hepburn a devenit unul dintre cele mai apreciate staruri de la Hollywood, jucând în numeroase filme, dintre care cele mai cunoscute sunt "Mic dejun la Tiffany/ Breakfast at Tiffany's", "My Fair Lady", "Povestea unei călugăriţe/ The Nun's Story" şi "Funny Face".

În ultima perioadă a vieţii sale a fost cunoscută mai ales pentru munca umanitară depusă în calitate de ambasadoare a bunăvoinţei din partea UNICEF.

Imaginea ei de simbol al cinematografiei a rămas vie de-a lungul timpului. Astfel, la începutul anului 2006, actriţa a fost aleasă cea mai frumoasă femeie a tuturor timpurilor.

Pe de altă parte, în aprilie 2014, Audrey Hepburn a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din ultimii 50 de ani.

Stilul vestimentaţiei sale continuă să fie popular în rândul femeilor din toată lumea până în zilele noastre. Rochia neagră Givenchy din filmul "Mic dejun la Tiffany", de Blake Edwards, a fost vândută la licitaţie în 2006 cu peste 462.000 de lire sterline, cel mai mare preţ obţinut pentru o rochie dintr-un film.