marți, 23 iulie 2013

Minighid de infrumusetare in vacanta


Soare…Mare…Nisipul fierbinte…Relaxare…Distractie….Afara este vara si cum nici nu se putea mai bine se apropie sezonul vacantelor mult asteptate ! Vai cat am asteptat aceste clipe….Mai am un pic si vine vacantaaaaa ♥♥♥

Cand vine vorba de vacanta, desi ai impresia ca va fi numai distractie si relaxare trebuie sa ne gandim un pic si la perioada de dinainte de vacanta. Cate sau cati dintre voi fac liste cu ce au nevoie inainte de vacanta ? Pana acum vreo trei ani nici nu imi bateam capul cu asa ceva, dar mi-am dat seama ca pentru a avea vacanta perfecta trebuie sa tinem cont de cateva detalii foarte importante.

Vara este perioada in care ne pregatim pentru plaja, mergem la sala pentru a scapa de kilogramele in plus si a avea un abdomen plat. Vara este momentul în care ne indragostim, mergem la gratare si la petreceri la care toata lumea este invitata.

A inceput de ceva timp sezonul de vara si femeile intra in febra pregatirii concediului. Cum sa arate cat mai bine, cum sa fie cat mai atragatoare sau cum sa se aranjeze mai bine se afla printre intrebarile din mintea lor. Simplu. Trebuie sa iei in serios cateva lucruri.

Deci, se pare ca vara este necesar sa arati cele mai bine, deoarece se intampla multe evenimente incitante si ispititoare. Exista cateva sfaturi pe care noi toti ar trebui sa le urmam vara pentru a ne ajuta sa aratam bine, astfel incat sa nu trebuiasca sa ne facem griji despre frumusete si sa putem face plaja in soare minunat linistiti.

Pe timpul verii, la fel ca si pe timp de iarna, avem nevoie de sfaturi speciale pentru frumusetea noastra si tocmai de aceea am ales sa merg la un event foarte chic organizat pe aceasta tema unde gazdele eventului ne-au prezentat trucurile la care trebuie sa recurgem pentru a avea o vacanta perfecta si sa fim frumoase indiferent de moment. Intr-o atmosfera foarte degajata, Noemi, Gio si Alice ne-au prezentat pe rand sfaturi utile pentru vacanta incepand de la cum sa ne alegem locul de vacanta si sa ne organizam bagajul, accesorii si tinute de vara pana la sfaturi legate un bronz uniform, un makeup foarte fresh pentru vara si multe alte lucruri interesante.

Alice ne-a si demonstrat cum trebuie sa arate un makeup de vara exemplificandu-ne prin realizarea unor makeupuri in cadrul acestui event.

Binenteles ca o sa incerc sa va povestesc tot ce am retinut cu lux de amanunte in cele ce urmeaza.

Frumusetea unei femei este uneori atuul sau cel mai important, insa, nu toate femeile stiu cum sa isi mentina aceasta frumusete. Avem cateva sfaturi pentru voi, dar va spunem ca ingrijirea este baza frumusetii. Pe timpul verii :

-          Incearca coafuri pentru accentuarea trasaturilor faciale. Vara este un timp pentru distractie la soare, daca vrei sa te uiti la moda, trebuie sa aiba accesorii si arata bine si te va proteja de asemenea ; o frumoasa palarie de paie care blocheaza soarele de pe fata si o pereche frumoasa de ochelari de soare vor fi de ajuns pentru o distractie la soare. Prindeti-va parul in coada de cal, cu bentite sau chiar esarfe. Toate arata grozav vara.

-          Obtine o stralucire prin exfoliere si machiaj fara fond de ten: Nu este recomandat sa porti fond de ten vara, daca iei decizia sa porti fond de ten foloseste unul usor cu acoperire medie sau foloseste creme care sunt mai usoare si mai blande cu pielea. Exfoliaza-ti pielea zilnic pentru a ii pastra un aspect proaspat si pentru a te simti reinoita.

Daca nu va puteti gandi la posibilitatea de a iesi din casa fara fond de ten, folositi in schimb o crema de fata colorata, dar va avertizam, s-ar putea sa nu mai folositi niciodata fondul de ten.

Este mai usoara ca fondul de ten, dar acopera imperfectiunile pielii. Fondul de ten pare sa se topeasca pe fata, insa crema de fata nu va face asa.

Majoritatea femeilor se bronzeaza vara, asa ca ar trebui sa folositi o nuanta mai inchisa decat pe timpul iernii. Cel mai bine ar fi sa alegeti o crema colorata care are si factor de protectie solara. Eu folosesc BB cream si sunt foarte multumita. Este perfecta pentru zilele de vara.

-          Vi se intampla vara de vara ca fardul de pleoape sa va curga? Folositi un tus pentru ochi si rimel rezistent la apa. Exista produse speciale pentru vara si care in plus rezista foarte bine la apa, asa ca aveti de unde alage. Daca ai de gand sa stai in apropierea plajei, a apei sau oriunde in aer liber foloseste un machiaj rezistent la apa pentru a nu va pata.

-          Foloseste creme cu protectie solara: Regula numarul unu de care trebuie sa tinem seama, atunci cand ne pregatim pentru soarele fierbinte este de a aplica o crema cu protectie solara care are un rating SPF 15 sau mai mare, pentru a vă proteja pielea de razele daunatoare ale soarelui.

-          Pentru un bronz uniform poti folosi o serie de combinatii de uleiuri pe care ti le poti prepara chiar tu.

-          Culoare, culoare, culoare! Este vorba doar de culoare, foloseste culori vibrante de vara, cum ar fi verde, roz, auriu si alte culori care reflecta atmosfera de vara.

-          Daca doriti sa va aratati degetele de la picioare vara asta, vopsiti-va unghiile intr-o culoare amuzanta si aprinsa. Alegeti de exemplu un roz aprins care arata bine pe toate nuantele de piele si mai ales pe pielea bronzata. Atunci cand alegeti o culoare pentru lacul de unghii, tineti cont si de culoarea sandalelor dvs. Nu doriti ca culoarea unghiilor dvs sa nu se potriveasca cu cea a incaltamintii.

-          Hidrateaza-ti parul ! Evita folosirea uscatorului de par vara, soarele ne ofera suficienta caldura. Sa recunoastem parul pare ca se ingrasa vara, astfel incat in loc sa ne cream un look ultra sic, vara este momentul in care ne putem juca, putem fi elegante in timp ce parul sta intr-un stil umed ondulat.

Nu uita niciodata de frumusetea ta. Chiar daca esti in vacanta ea trebuie protejata si scoasa in evidenta.

Acum nu ne-a mai ramas decat sa ne pregatim de vacanta… Gata ? S-a dat startul la vacante!

Pe curand!

Claudia






























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu