duminică, 19 iulie 2015

Detoxifierea ȋntre moft şi necesitate
Dragele mele, trebuie sa recunosc ca in ultima vreme am inceput sa acord mare atentie la ceea ce mananc. Incerc sa consum necesarul de lichide zilnic (norocul meu ca imi place sa beau multa apa), multe fructe si legume si incerc sa merg cat mai mult pe jos, deoarece la sala sincer in ultima vreme cam greu ajung.

Consider ca in zilele noastre este foarte important sa acordam cat mai mare atentie unui stil de viata sanatos si din cand in cand o cura de detoxifiere este binevenita. Nu degeaba se spune minte sanatoasa in corp sanatos.

In promenadele mele virtuale, am descoperit-o pe Andreea Gruia , care nu demult incepuse o cura de detoxifiere folosind Pachetul Clean 9 de la Forever Living Products. M-a facut curioasa si am contactat-o imediat sa ne impartaseasca cat mai multe detalii despre acest program.

Va las in continuare sa va delectati cu articolul primit din partea Andreei :

       "  Termenul de detoxifiere este din ce ȋn ce mai des folosit in ultima perioadă.

      Mesele îmbelşugate, vizitele la prieteni, însoţite şi de gustările dese şi diverse, isi pun amprenta pe trupurile noastre. Toxinele acumulate, radicalii liberi şi grăsimile din alimente se transformă în deşeuri greu de prelucrat şi de eliminat de către organism. Prin eliminarea toxinelor şi hrănirea trupului cu substanțe nutritive sănătoase, detoxifierea te va ajuta să te fereşti de boli şi în acelasi timp va da o mâna de ajutor funcției imunitare,pentru a-ți mentine starea de sănătate. Nutritioniştii sunt de părere că toată lumea are nevoie de o cură de detoxifiere cel puțin o dată pe an. 

       Pachetul Clean 9 de la Forever Living Products este dedicat persoanelor care ȋsi doresc ȋn primul rand o detoxifiere a organismului, şi nu ȋn ultimul rand celor ce ȋsi doresc să piardă din kilogramele acumulate ȋn plus. Este un program excelent deoarece te struneşte şi te disciplinează, este un prim pas in decizia a-ți schimba stilul de viată.
       Clean 9 Forever conține Aloe Vera Gel (2 buc.), Forever Therm şi Forever Garcinia Plus (3 blistere) si Forever Lite Ultra, la alegere ȋntre ciocolată şi vanilie. Pe langă produsele care compun acest pachet, se mai regasesc un manual care va indruma ȋn folosirea lui, un shaker şi un metru de croitorie pentru a vă masura periodic şi pentru a evalua progresele făcute.

      De asemenea ȋn manualul de folosire al produsului se afla şi o listă cu sugestii despre alimente ce pot să vă ajute sa tineți o cură de detoxifiere fără sa vă facă să suferiți de foame. Pachetul Clean 9 se completează de asemenea cu un program de exerciții fizice de minim 30 minute, plimbări uşoare, multă bună dispoziție şi o gândire pozitivă.

      Recunosc ca am hotărat să urmez acest program de detoxifiere mai mult din curiozitate decât din dorința de a pierde câteva kilograme, acumulate datorită unui stil de viață putin cam haotic.

     Întelegând stransa legatură ce exista ȋntre minte, corp şi suflet am vrut să văd pe propria piele ce presupune un program de detox, cum te simți ȋn timpul lui, ce schimbări şi beneficii apar după.

     Am fost plăcut impresionată de efectul detoxifierii, am eliminat 4,3 kilograme ȋn cele 9 zile, am dobândit un nivel crescut de energie, mi s-a spus ca am fața luminoasă şi că radiez. Adevărul e că dacă te simți bine ȋn interior, se vede şi la exterior. 

      Clean 9 a devenit un produs de suflet pentru mine şi ȋn mod clar ȋl voi face cel puțin o dată pe an. Pentru persoanele care doresc să scadă mai mult ȋn greutate, programul de detoxifiere C9 se continuă cu ȋncă 2 programe, a câte 30 zile fiecare, F.I.T. 1 şi F.I.T. 2 . 

      Oricine a ȋncercat cel puțin o dată ȋn viată, un regim de slăbire ştie că succesul unui program de control al greutații nu se măsoară doar ȋn kilogramele pierdute, ci şi ȋn menținerea unor obiceiuri sănătoase pe termen lung şi tocmai aici ne ajuta programele F.I.T. 1 şi F.I.T. 2 .

      Doctorul Damian Şerban, singurul doctor nutriționist din Romania acreditat de Comitetul Olimpic International, descrie programul Clean 9 ca find o intrare ȋn fortă ȋntr-un program de eliminare a excesului ponderal, şi, pentru cei mai multi oameni, o astfel de abordare functionează foarte bine tocmai pentru că este, practic, o rupere a obiceiurilor anteriore, o resetare şi o trecere către un alt mod de alimentație, un alt stil de viată. "

Ce spuneti?

A starnit curiozitatea articolul primit de la Andreea? Daca da, suprizele nu se opresc aici.In curand o sa pregatesc o frumoasa colaborare intre Andreea Gruia , Forever Living Products si Demoazele Art.

Mai multe informatii in perioada urmatoare.

O zi minunata tuturor si nu uitati - alegeti sa fiti sanatoase, restul vine de la sine! 

Claudia


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu