duminică, 24 septembrie 2017

Lookbook de toamna pentru fetite


In sfarsit, frumoasa toamna s-a asternut peste noi. Chiar daca este mai frig afara, ador acest anotimp. Avand in vedere ca micuta demoazela este tot mai maricica si garderoba ei este in crestere , am inceput de ceva vreme sa ii tot caut hainute cat mai potrivite pentru ea. Incerc totodata sa gasesc acele articole care sa fie practice, dar sa arate si bine.

De ce trebuie sa fie asa de greu? :) :) :) Atatea minunatii gasesti pentru fetite : culori o sumedenie, rochite, pantofiori, gentute, gecute si lista poate continua. Dupa ce ca imi era destul de greu sa ma decid pentru mine, acum impreuna cu micuta bombonica facem alegeri impreuna. ♥ 

Este o adevarata placere sa petrec vremea cu ea si odata cu trecerea timpului realizez ca ne asteapta din ce in ce mai multe activitati impreuna.

Mda... ♥ Recunosc este o adevarata placere sa o dichisesc pe Selene si ma distreaza reactia ei la final cand se admira in oglinda.

Am gasit cateva tinute care mi-au placut tare mult. De ce sa nu fie si micutele demoazele la fel de cochete precum mamicile lor?

Pe curand, 

Claudia















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu