miercuri, 28 noiembrie 2012

Despre desteptaciunea din vecini


Din colectia "Mare e gradina Domnului",  astazi am avut iarasi ocazia sa ma minunez de cati destepti sunt pe aceasta planeta. Nu am nici cea mai mica problema ca suntem inconjurati de aceasta specie "minune", problema este faptul ca semnalizeaza peste tot si inca mai rau decat un semafor. Nu ma apuca des sa scriu despre chestii acide, dar si cand simt nevoia trebuie sa ma descarc cumva.

Mereu dupa razboi, multi viteji se arata...Buna vorba asta si intr-adevar o persoana inteligenta a rostit-o. Cea mai nasoala faza dupa ce faci un anumit lucru este ca se gasesc sa iti dea sfaturi tocmai unii care nu au nici in clin nici in maneca cu domeniul respectiv. Nu sunt o fire recalcitranta, chiar tind spre calmitate si din cate stiu sunt foarte pacifista, dar uneori si cel mai calm , ca sa nu zic cu bun simt om reactioneaza la comenariile "desteptaciunilor".

Nu acuz pe nimeni de nimic si nici nu vreau sa semnalizez cu acest articol, dar pur si simplu daca stii ca nu ai depus niciun efort sau habar nu ai despre o anumita chestie , mai bine taci decat sa scoti cine stie ce perle. Nimeni nu zice ca este interzis sa iti exprimi parerea, dar cel mai bine mai intai analizeaza si apoi vorbeste.

Pentru aceia dornici de senzatii "tari" si mai ales acelora carora le place sa traiasca din povestirile altora si altfel viata e mai palpitanta, mai bine si-ar gasi un hobby ..ceva acolo care sa le ocupe timpul.

In concluzie...viata-i frumoasa si merita sa ne bucuram de fiecare clipa. Dupa acest dus rece, vreau doar sa mentionez ca o sa fac tot ce vreau, cum vreau si dupa cum simt eu, accept sfaturi de la persoane pe care le apreciez si care stiu ce vorbesc, nu niste comentarii acide care nu isi au rostul. De fraze de genu "Ufff mie nu imi convine si eu as fii facut....bla bla bla " este lumea plina si daca ar fii asa atunci toti eram o adunatura de critici si cativa bieti sarmani care erau analizati pana in varful firului de par. 

Fiecare sa isi stie lungul nasului si sa isi traiasca viata asa cum vrea, suntem un popor liber si putem sa ne dezlantuim cum vrem.

Cam atat in seara asta...m-am racorit un picut.

O seara minunat de placuta oriunde v-ati afla si indiferent ce ati face !

Pe curand!

Claudia 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu