duminică, 2 decembrie 2012

Bine ai venit, Decembrie! ♥


Primele zile din luna decembrie....sincera sa fiu nici nu mi-am dat seama cand a mai trecut un an pe langanoi si cred ca acelasi sentiment il traiti majoritatea dintre voi. Fiecare zi trece atat de repede incat nici nu se merita sa o irosim zadarnic.

O luna plina de evenimente, bucurie, bunatate, prietenie si o multime de lucruri frumoasa. Luna decembrie ma  duce mereu cu gandul la copilarie...La sarbatorile petrecute cu cei dragi, la mos Craciun, la bradul impodobit, la mirosul de scortisoara, la sanius si lista poate continua.

Tocmai pentru ca este o perioada a anului in care suntem mai buni cu semeni nostri , desi acest lucru ar trebui sa fie permanent, am decis sa realizam o actiune caritabila care se va desfasura de-a lungul lunii decembrie despre care v-am vorbit intr-un post anterior.

De astazi au inceput in mod oficial sa se desfasoare actiunile noastre. Prima oprire : asociatia Dincolo de Cuvinte.

2 decembrie, suntem Mos Nicolae pentru 7 copii cu autism din cadrul Asociatiei Dincolo de cuvinte

Le vom oferi cadouri personalizate (fiecare copil scrie o scrisoare lui Mos Nicolae, scrisoarea ajunge la noi si asa reusim sa primesca exact ceea ce isi doresc) si le vom oferi cursurile de inot pt inca 3 luni.

Multumim pentru sprijin si va asteptam cu drag alaturi de noi in continuare!

In curand revenim cu impresii ♥ 

O zi minunat de placuta va dorim :)




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu