sâmbătă, 17 decembrie 2016

♥ Prima luna de iubire infinita alaturi de Selene ♥


17 noiembrie, ora 9,15 - A fost momentul in care am auzit pentru prima data glasul micutei noastre si i-am vazut chipul. Nici nu mi-o puteam imagina altfel decat am primit-o in dar de la Dumnezeu.

In clipele acelea am trait sentimente de nedescris, emotiile m-au cuprins si m-am bucurat nespus ca Selene era sanatoasa. Prima data cand am strans-o in brate mi se parea atat de micuta si delicata, mi se parea un vis si inca nu realizam ca este a noastra.

Pe zi ce trece de cand este alaturi de noi, micuta printesa ne sadeste in inimi bucurie nemarginita si dragoste infinita.

De fiecare data cand o privesc ii repet ca o iubesc nespus, iar in momentul in care te priveste cu ochisorii ei mari albastrii, nu ai cum sa nu o indragesti. Zambetul ei inocent iti topeste inima si iti da putere sa muti muntii doar pentru a face ceea ce e mai bine pentru copilul tau.

Viata ti se schimba radical in momentul in care un mic sufletel patrunde in universul tau. Nu zic ca este usor, spun doar ca merita orice sacrificiu o astfel de comoara. 

Scumpa noastra, a trecut deja o luna de cand ai pasit in vietile noastre si de atunci fiecare zi este mai speciala datorita tie. Te adoram si te iubim nespus ♥

Sa ai parte de multa sanatate si sa te bucuri de tot ceea ce te face fericita! Sa alegi ceea ce este mai bine pentru tine, sa ai parte de iubire si multa bucurie sa se astearna in calea ta!

La cat mai multe lunite pline de iubire infinita, papusica noastra!

Cu multa dragoste,

Mama & Tata


******

Multumim Diana Stancu Photography pentru aceste amintiri senzationale ♥ 

***

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu