duminică, 30 decembrie 2012

2012 vs 2013 - un nou inceput


Aceste zile de sarbatoare mi-au oferit libertatea de a-mi trage un pic sufletul si sa ma odihnesc mai mult. Totodata am avut posibilitatea de a-mi pune in ordine ganduriele, ideile si prioritatile. Mi-am dat seama ca am avut un an nebun, nebun, nebun si foarte alert din toate puncetele de vedere. Multa agitatie, alergatura, munca si nici nu mi-am dat seama cand a mai zburat inca un an. Cu tot efortul depus pot marturisi ca a fost un an foarte bun, cu rezultate pe care nici nu le asteptam sau pe care nici nu mi le planificasem vreodata.

Cu toata aceasta nebunie, imi propun ca pentru anul care vine sa incerc sa ma organizez mai mult si sa incerc sa imi pun planurile in aplicare asa cum numai eu stiu. Poate nu ar fii rau sa petrec mai mult timp cu cei dragi mie. 

Tot efortul depus in anul care in curand se va incheia mi-a fost rasplatit pe masura si asta in mare parte datorita voua, celor care ati fost alaturi de mine la fiecare pas, mi-ati sprijinit si ati crezut in pasiunea mea pentru frumos.

Multumesc tuturor pe aceasta cale si trebuie sa mentionez ca de nu stiu cate ori mi s-a demonstrat anul acesta ca cele mai importante lucruri in viata nu sunt deloc cele materiale, din contra. Oamenii, sentimentele si lucrurile marunte ne aduc zambeteul pe buze. Lucrurile complexe sunt la randul lor formate din lucruri simple care nu ar trebui ratate in alergatura noastra cotidiana.

Cea mai buna zi din viata ta este aceea in care decizi ca viata ta iti apartine tie.Fara scuze si pretexte.Fara cineva pe care sa te poti sprijini , baza sau pe care sa-l poti acuza.


Darul este al tau - este o uimitoare calatorie - si numai tu esti responsabil pentru ceea ce traiesti.Aceasta este ziua in care viata incepe cu adevarat.

Viata nu inseamna a pastra in mana cartile bune, ci a le juca bine pe cele care le ai.

Mergi plin de incredere in directia visurilor tale.Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o!

Pentru anul care vine imi doresc in primul rand sa fim sanatosi ca sa avem puterea de a merge mai departe cu obiectivele noastre.Apoi vom incerca sa ne punem in aplicare planurile pentru 2013, care va fii mai mult ca sigur un an ocolit de ghinion.

Va fii un an cu multe decizii de luat, dar voi incerca sa fac alegerile cele mai bune.

Anul 2013 se apropie cu repeziciune si acum este momentul sa ne facem planuri, sa fim veseli si plini de speranta ca anul care vine va fi si mai bun decat cel care se incheie!


Treci peste ce-a fost, crede cu adevarat in tine. Anul Nou e o carte deschisa cu retetele succesului, alege ce ti se potriveste si porneste la drum cu incredere! Gandeste-te la trecerea dintre ani ca la o poarta. Poti sa treci prin aceasta poarta in Noul An si sa iei cu tine numai lucrurile bune si apoi sa inchizi poarta in urma ta, astfel incat grijile si supararile sa nu te poata urma. 

Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna!

 Un An Nou cum ai visat! 

♥ La multi ani! ♥


Un comentariu:

  1. Salut!
    Ai un blog interesant. Te astept pe la mine http://filmandotherstories.blogspot.se/
    :) Un an nou fericit iti doresc!

    RăspundețiȘtergere