luni, 10 decembrie 2012

♥ Demoazele - o alegere eleganta pentru mirese ♥



Luna decembrie mi-a adus un cadou minunat : o aparitie in GihdulMiresei.ro. Un articol in care este prezentata povestea Demoazelei si sfaturile pe care le dau viitoarelor mirese.

Dar mai bine va lasa pe voi sa cititi acest articol.

In urma cu un an de zile in mediul online aparea un nou brand de bijuterii si accesorii -Demoazele Art. Demoazele se adreseaza femeilor care stiu ce vor, care isi urmeaza visele indiferent de urmari, iubesc lucrurile simple si sunt mereu aceleasi indiferent de situatie.
In spatele acestui brand sta Claudia Gidea, care mentioneaza ca se poate identifica cu oricare dintre voi. Este o femeie care se bucura de viata, iubeste si este iubita, careia ii face placere sa zambeasca ori de cate ori are ocazia, careia nu ii este rusine sa isi exprime sentimentele. Florile, zambetul unui copil, o raza de soare sau vederea curcubeului ma binedispun indata.
Demoazele reprezinta locul unde isi exprima pasiunea pentru frumos, ideile si sfaturile, unde lasa creativitatea sa prinda aripi si spera ca va va incanta privirile cu rezultatele muncii sale.
Fiecare bijuterie realizata de catre Claudia are in spate o poveste plina de semnificatie, fiecare accesoriu in parte fiind realizat astfel incat sa se potriveasca perfect personalitatii celei care urmeaza sa poarte creatiile sale.

Restul articolului il gasiti aici.

Multumesc, Cristina Roteliuc, pentru imaginile furnizate! ♥

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu