miercuri, 1 ianuarie 2014

Bun venit, 2014!


La revedere 2013! Bun venit 2014!

Am ajuns si in prima zi a anului 2014. 

Daca ar trebui sa facem o analiza pentru 2013, pot sa spun ca in ciuda faptului ca a continut o cifra care se spune ca aduce ghinion, nu a fost asa. A fost un an care ne-a demonstrat ca impreuna putem merge mai departe si ca cel mai important lucru este sa fie sanatate. Trebuie doar sa iti doresti foarte tare si sa actionezi. Stiu ca avem dreptul sa visam , e gratuit, dar ca sa vedem si niste rezultate, trebuie sa actionam. 

Pornim catre noul an plini de speranta ca o sa vina cu multe vise implinite. In primul rand sa fim sanatosi si apoi o sa vedem. Ce as vrea in mod special de acum inainte, nu numai pentru 2014, este sa invat sa apreciez mai mult ceea ce am…material si emotional. Anul 2013 mi-a demonstrat multe lucruri care m-au facut sa imi dau seama cat sunt de norocoasa. Am trait intamplari si am cunoscut oameni de la care am avut multe de invatat. Nu vreau sa ma mai schimb, asa cum imi doream in anii trecuti! Am realizat ca-mi place de mine fix asa cum sunt si ca sunt destule persoane care sa ma aprecieze exact asa. Si pentru asta le multumesc.

Nu imi mai urez un an minunat, mai bun, mai special…Imi doresc sa reusesc sa-mi fac anul mai bun; pana la urma totul tine de cum ne asternem viata. 
Ai grija ce iti doresti astazi pentru ca am vorbit ca in 2014 sa ti se implineasca toate dorintele! 
Gandeste-te repede la toate lucrurile bune pe care vrei sa le primesti in dar de Anul Nou!
Fiti voi insiva!
La multi ani!
Cu drag,
Claudia













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu