miercuri, 12 august 2015

Salopetele - must have...soon ♥


Daca ar trebui sa imi fac un wishlist cu ce as dori sa achizitionez in perioada care urmeaza, categoric in aceasta lista as include si salopetele. De diverse culori, o multitudine de forme, cu imprimeuri sau fara, variantele glam sau casual, salopetele sunt in tendinte si te pot ajuta sa ai o tinuta extrem de cocheta.

Am fost putin sceptica initial, dar acum sincer pot sa va marturisesc ca sunt indragostita de astfel de tinute. Salopetele sunt comode, usor de purtat si oarte chic. Partea frumoasa cu salopeta este ca nu vei avea nevoie de prea multe trucuri de stil pentru a arata perfect. Accesoriile vor face totul in acest caz si vor purta tinuta din zi in noapte.


Cel mai mare avantaj al unei salopete este ca imbina utilul cu placutul - adica moda si confortul. In plus, ne ofera o multime de posibilitati de purtare si asortare. Purtata ca atare, salopeta are darul de a alungi silueta creand o linie verticala continua si poate inlocui cu succes o rochie eleganta la un eveniment mai mult sau mai putin formal. 

Am selectat cateva modele care mi-au placut foarte multe. 

Ce parere aveti?

Claudia 










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu