marți, 27 octombrie 2015

Rosu burgund



Imi place sa ma propriul meu curcubeu sentimental. Ce inseamna asta? Ei bine...recunosc si cred ca si voua vi se intampla sa va alegeti nuantele tinutelor in functie de starea de spirit. Astazi am decis ca vreau sa vorbim despre rosu burgund, o nuanta extrem de cocheta dupa parerea mea.

In sezonul rece, stingem treptat culorile efervescente ale tinutelor varatice cu nuante terne, inchise sau pamantii asociate toamnei.
Haideti sa nu lasam plictiseala si vremea mohorata sa ne cuprinda garderoba! Refuz sa fac acest lucru si asa ar trebui sa procedati si voi :)

Culoarea burgundy se impune, din nou, in anotimpurile reci. Este o nuanta plina de pasiune, vitalitate si energie ce alunga orice urma de monotonie din tinutele tale.

Prinde curaj si poarta burgundiul la vedere toamna aceasta!

Mizeaza pe efectul elegant, dar totodata sofisticat pe care o esarfa ultradimensionata in nuanta burgundiului il poate oferi oricarei tinute de zi. 

Sau alege accesorii in aceasta nuanta care  care imprumuta culorile prunelor toamnei tarzii si scoate-ti orice tinuta din anonimat cu un colier elegant.
Sa avem o zi plina de culoare!
Claudia


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu