marți, 4 august 2015

♥ Unica in felul meu ♥


Dragele mele,

Astazi vreau sa va lansez o provocare. O noua rubrica pe blog, in care personajele principale sunteti chiar voi. Am decis sa dedic o rubrica care sa apara periodic prin intermediul careia sa facem cunostiinta cu femei care detin povesti de viata interesante, care ne pot oferi un exemplu frumos de viata.

Consider ca fiecare dintre voi este unica si are ceva de spus din care cu siguranta restul au ce sa invete. Indiferent de povestea vietii voastre, fiecare este o aparitie unica, care merita apreciata pentru ceea ce este.

Chiar daca ai o pasiune despre care doresti sa ne vorbesti, ai ganduri pe care doresti sa le impartasesti sau vrei sa ne demonstrezi iti doresti la randul tau sa cunosti povesti interesante, nu ezita sa ne contactezi.

O femeie unica prin aparitia ei nu trebuie neaparat sa fie o vedeta de cinema de exemplu sau o cunoscuta femeie de afaceri. Poti sa ai o aparitie naturala si sa ii vrajesti pe cei din jur doar prin felul tau de a fi, prin modul in care ai grija de familia ta, prin pasiunile tale si lista poate continua.

Puteti sa ne impartasiti si povestea altor fiinte dragi din viata voastra, fie ca vorbim de mama ta sau oricine altcineva care consideri ca merita aprecierea celor din jur.

Dorim sa va cunoastem povestile si va astept cu drag emailurile voastre pe adresa demoazele.contact@yahoo.com .

Vi se pare interesanta ideea?

Pe curand,

Claudia








5 comentarii: