vineri, 4 septembrie 2015

La multi ani noua! ♥ ♥ ♥



Astazi este o o zi extrem de speciala pentru noi. Sunt 5 ani de cand am devenit o familie in fata lui Dumnezeu si pot spune ca ma bucur din tot sufletul ca am pornit impreuna pe acest drum.

Am decis sa mergem inainte si la bine si la rau, daca cad, ma prinde de mana si ma ridic, daca ma bucur, ne bucuram impreuna, impartim si clipele luminoase, dar si momentele mai gri.

Imi place sa cred ca o poveste de dragoste este precum un dans. La inceput, pasii sunt timizi, partenerii incep sa se cunoasca treptat si pe masura ce sentimentele se intensifica, dansul devine mai pasional, suntem mai siguri pe miscarile si sentimentele noastre.

Sa ai pe cineva alaturi pe care sa-l poti iubi si in care sa te poti increde la fel ca in tine insuti sunt cele mai pretioase cadouri pe care viata ti le poate oferi.

Dragul meu, iti multumesc pentru ca existi in viata mea, pentru ca m-ai invatat sa te iubesc, si sa te iubesc, si iar sa te iubesc, pentru fiecare zambet pe care mi l-ai daruit, pentru ca ma suporti asa cum sunt, pentru ca m-ai ajutat sa ma ridic cand am cazut, pentru ca mi-ai oferit tot ceea ce aveam nevoie, fara ca eu sa-ti cer.

Chiar daca sunt o persoana extrem de optimista si mereu cu zambetul pe buze, sa stiti ca persoana care ma determina sa fiu asa este chiar sotul meu. El este cel care ma sprijina mereu, ma incurajeaza si care ma ajuta sa am incredere in fortele proprii. Gresesc, nu este nimic - ne ridicam, ne stergem lacrimile si o luam de la capat. Invatam impreuna si trebuie doar sa iti doresti. Nimic nu este imposibil.

Ce ne dorim in continuare? Sa fim sanatosi si sa ne bucuram impreuna de viata si de lucrurile pe care ni le ofera!

Sa continuam dansul acesta asa cum numai noi stim!

Multumim!

Cu drag,

Noi doi










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu