marți, 8 septembrie 2015

Sa imbinam sportul cu distractia!


Salutare 

Astazi am reusit sa gasesc vreme sa va povestesc despre minunata experienta din weekend. Asa cum stiti deja din articolele trecute incerc in ultima vreme sa imi formez obiceiuri cat mai sanatoase. Sincera sa fiu nici nu poate sa fie extrem de greu cand ai in jurul tau oameni care te sustin mereu si cand faci totul cu placere.

La invitatia fetelor din echipa Forever, am participat la o activitate sportiva care mi-a placut tare mult : sa alergam in Parcul Copiilor (din Timisoara) sub supravegherea Dianei Amza, care este o fire extrem de draguta si care te sustine cu atata optimism incat va marturisesc ca doar de dragul ei as merge la alergat.

Bun...Trezirea un pic cam grea, dar ma urnesc, incep sa ma imbrac si pornesc un pic somnoroasa catre destinatie. Sambata dimineata la ora 8 eram deja echipata impreuna cu draga mea Andreea si asteptam nerabdatoare sa incepem actiunea. Initial, nu credeam ca o sa facem mare lucru...poate o tura...sau hai doua...dar surpriza, alaturi de asa echipa vesela si care te sustine pas cu pas am facut chiar 4 ture.

Pentru cei dintre voi care nu cunosc zona - sa ne intelegem...nu e chiar floare la ureche :) 

Sincer, datorita programului aglomerat am cam zis pas la sport in ultima vreme...sportul meu se rezuma la alergatul pe tocuri zilnic. Si asta nu e un lucru pozitiv - sunt constienta. Daca vrem ceva, sigur se poate realiza. Trebuie doar un mic impuls.

Nu...nu sunt o mare sportiva si nu te judeca nimeni daca nu poti alerga cat ceilalti. Important este sa iti faci vreme sa te alaturi noua, sa te rupi din cotidianul comoditatii si sa vii cu pasi inceti, dar siguri!

Vai :) ce mandra am fost la final ! Si aveam de ce sa fiu - mi-am inceput ziua intr-un mod extraordinar, am cunoscut oameni minunati, multa veselie si voie buna, am aflat cum sa alerg corect si multe alte informatii utile din partea Dianei, cat si de la echipa Forever.

Pe Diana Amza o sa v-o prezint intr-unul din articolele viitoare. Este un om frumos care te incanta din prima clipa. 

Ce trebuie sa stiti este ca in fiecare sambata , exact la ora 8 dimineata, in aceeasi locatie - Parcul Copiilor din Timisoara, pentru doritoare/doritori Diana impreuna cu echipa Forever va asteapta sa invatam sa alegem sanatatea!

Aer curat, un peisaj de vis, voie buna si energie cat cuprinde!

Ce este cel mai important la echipa Forever? Ele nu doar promoveaza un stil de viata sanatos, ci si pun in practica ceea ce spun! 

Vino alaturi de noi sambata si ne vom distra garantat! O sa imbinam utilul cu placutul, iar la final o sa avem multa energie!

Sa alegem obiceiuri sanatoase! Este usor sa facem asta daca avem langa noi elemente cheie : vointa, veselie si oameni care sa te sustina indiferent de situatie. 

O sa va tin la curent cu activitatile la care particip si sper ca in curand sa va alaturati noua.

Va asteptam cu drag!

Claudia 

PS: a se observa diferenta dintre imaginile dinante si de dupa activitatea sportiva. Eu zic ca merita sa ne ridicam din pat. In final o faci doar pentru tine!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu