duminică, 11 octombrie 2015

Momente de rasfat cu Victoria's Secret ♥


Salutare :)

Imi incep postarea de astazi cu o scurta intrebare : voi ati avut vreodata pofta de creme, asa cum spre exemplu ai pofta sa mananci ceva?

Nu stiu altii cum sunt...dar eu da ..Recunosc mi-e pofta de anumite produse cosmetice, de parfumul lor delicat.

Astazi o sa vorbim despre produsele Victoria's Secret. De curand mi-am achizitionat cateva produse si sunt extrem de incantata ca au ajuns. Deoarece nu imi mai luasem de ceva vreme produse de la ei, am decis sa imi achizitionez ceva. Primisem in trecut cateva produse pe care efectiv le-am adorat.

Nu stiu ce parere aveti voi despre aceste produse, dar eu nu stiu ce sa aleg mai intai. Sunt care mai de care mai atragatoare, cu un miros senzational. In momentul in care a trebuit sa ma decid ce imi aleg...cred ca m-am sucit vreo doua zile , tot mai taiam si mai adaugam pe lista.

Produsele cosmetice (creme, geluri de dus) sunt delicioase, nu am intalnit pana acum nici o persoana dezamagita sau surprinsa neplacut.

Textura cremelor este densa, insa intra foarte repede in piele. Si cand spun repede ma refer la cateva secunde. Hraneste dar si hidrateaza ireprosabil.  Nota mea e 10 ♥♥♥

Daca sunteti indragostite de aromele Victoria's Secret, trebuie sa incercati untul de corp. Aproape ca are puteri miraculoase in a da o stare de bine.

Dupa ce folosesc cremele sau lotiunile de corp nici nu mai am nevoie de alt parfum. 

Voua va plac produsele VS la fel de mult cum imi plac mie?

Claudia



2 comentarii:

  1. Hi!Sunt minunate produsele de la VS,in mod special lotiunile de corp. Imi poti spune de unde le-ai comandat? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna :) le-am comandat de pe siteul VS , dar dureaza o perioada destul de mare pana ajung...in jur de 2 luni. am prins ceva promotii si m-am organizat cu o prietena sa ne comandam de acolo. Daca te mai pot ajuta cu alte detalii, te astept cu mare drag ;)

    https://www.victoriassecret.com/beauty

    RăspundețiȘtergere