sâmbătă, 2 ianuarie 2016

Draga viitor, sunt pregatita!


Dragele mele, 

In primul rand La multi ani! si sa aveti parte un an magic ♥

Sa stiti ca mi-a luat ceva sa ma decid ce o sa contina prima mea postare pe anul acesta si m-am decis : vreau sa vorbesc despre noi si despre faptul ca avem in fata 365 de pagini care urmeaza sa le completam. Poate ne gandim cu emotie la ce va urma si daca oare o sa facem fata? 

Depinde doar de noi cum va decurge acest dans. Sa pornim treptat, dar sigur ...pentru ca fiecare dintre voi este speciala in felul ei si merita tot ce este mai bun.

Mereu trebuie sa fim constiente de plusurile si minusurile pe care le avem, astfel incat sa nu ne lasam invinse inca de la primul impas. Nimeni nu este perfect si daca aveti impresia ca este greu sa fiti in pielea voastra si toate ghinioanele se tin lant, eu zic sa va opriti si sa va uitati in jur.

Sunteti mai puternice decat credeti si toate se intampla cu un rost. Acela de a deveni mai puternice. Imi doresc in noul an sa devenim constiente de faptul ca oricat de greu si departe este visul tau, cu siguranta vom reusi. Depinde de noi cum alegem sa ne scriem propria poveste.

Binenteles, ca vor mai exista si momente mai putin reusite, dar asta este farmecul vietii. Oricine mai greseste si este normal. Din greseli ajungi sa inveti si sa apreciezi adevarata valoare.

In noul an :

-  asumati riscuri, depaseste barierele si uita de limite si prejudecati -  deoarece victoria o sa fie mai dulce si rezultatul o sa iti incante sufletul!

- nimic nu este imposibil si nimeni nu s-a nascut invatat. Daca consideri ca acel ceva te va face fericita, atunci nu ezita si creaza propriile momente magice!

- nu uita : esti o luptatoare si detii mai multa forta decat crezi. Vointa este foarte importanta si ai ramane mirata sa vezi de ce esti in stare ca sa iti realizezi visul;

- nu lasa pe nimeni sa iti ia din placere si impartaseste in jurul tau optimism si voie buna;

- fii constienta de calitatile si  defectele tale. Le poti utiliza in favoarea ta daca le recunosti;

- nu te mai stresa si incepe sa traiesti asa cum iti doresti. Poate ce este aproape de perfectiune pentru tine, nu indeplineste aceleasi standarde pentru altii. Dar , sa ne amintim ca nu suntem la fel si fiecare are propriile valori.

- bucura-te de ceea ce te inconjoara, de lucrurile simple si zambeste cat poti de mult;

- aminteste-ti ca nu toate zilele sunt insorite, dar si cand ajungi in impas, te ridici si mergi mai departe. Dupa ploaie, trebuie sa rasara si soarele;

- ai curajul sa visezi! Visele devin realitate daca iti doresti cu adevarat. Si trebuie sa mai stii ca pentru ca orice miracol sa se intample este nevoie de putin timp.

-  tot ce realizezi sa o faci pentru ca asta simti si stii ca este placerea ta;

- fii mandra de tot ce ai realizat pana acum si fii increzatoare in ce va urma. Depinde doar de noi cum alegem sa arate fericirea.

Sa avem un an de poveste si daca am uitat ceva sa adaug pe lista de actiuni, nu va temeti cu siguranta o sa descoperim pe drum!

Cu drag,

Claudia 



















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu