duminică, 3 ianuarie 2016

Nuantele anului 2016


Culorile anului 2016 - un aspect peste care nu aveam cum sa trec avand in vedere ca trebuie sa ma pregatesc intens sa indeplinesc dorintele demoazelelor cochete in atelierul meu.

In momentul in care am vazut ce nuante sunt la moda anul acesta. m-am bucurat extrem de mult. Nuante calde, pastelate, pline de sentimente si caldura, din game cromatice care satisfac toate dorintele.

Nuantele lui 2016 sunt precum niste zane jucause cu rochite diafane, care te imbie sa le alegi. Institutul Pantone, responsabil cu alegerile noastre cromatice, ne-a surprins in acest an proclamand nu culoarea anului 2016, ci culorile: Rose Quartz și Serenity. Sunt doua nuante pastelate care ne indeamna la visare si inspira liniste, calmitate, pace sufleteasca.

Rose Quartz – simbol al compasiunii si al sentimentului de calm

Serenity – simbol al aerisirii, ragazului, relaxarii chiar si în perioade dificile

Este oficial - nuantele pastel sunt reginele anului. Cred ca pentru o aparitie sau un decor extrem de chic daca se va alege o nuanta diafana o sa denote o stralucire aparte.

Alte culori care vor fi in tendinte in anul 2016 sunt: piersicuta, albastru marin, galben, bleu, gri lila, caramel si verde crud.

Mireasa anului 2016 cu siguranta va avea o aparitie naturala, plina de feminintate si gratie, care va alatura elemente ce denota eleganta.

Sunt curioasa ce alegeri vor face anul acesta demoazelele mele cochete, dar eu ma declar multumita inca de pe acum deoarece tendintele in materie de culori ale lui 2016 imi plac enorm.

Pe curand,

Claudia 


                 















3 comentarii:

  1. Wow~ Thanks for sharing, this is super post ^^

    Would you like to support each other by follow on GFC & G+?
    Please Let me know if you follow me. So, I can follow you right back <<

    Love xx
    Official Seol ♥

    RăspundețiȘtergere
  2. Am incerac sa aleg doar o singura nuanta si zau ca n-am putut!
    Toate sunt atat de frumoase!
    Imi plac la nebunie tendintele acestui an! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere